Far Cry 6 Ultimate Edition İndir - Full Türkçe Yama

Far Cry 6 Ultimate edition

Far Cry 6 Ultimate Edition Türkçe İndir, Far Cry 6 Ultimate Edition İndir Full

Far Cry 6 Ultimate Edition indir, bizi Küba'dan ilham alan kurgusal bir tropikal ülke olan Yara'ya bir yolculuğa çıkarıyor. Buradaki sertlik yanlılarının başında, hayatının amacı ülkeyi yeniden inşa etmek ve onu elli yıl önceki (babası diktatörken) ihtişamına kavuşturmak olan Anton Castillo, vatandaşları ne gibi fedakarlıklar yapmaya zorlamak zorunda kalacağı önemli değil.  Ayrıca Castillo, Diego adında 13 yaşında bir oğlu olan halefi yetiştiriyor. Oynadığımız karakter, Castillo'yu hem gerilla savaşı hem de başkent Yara – Esperanza'nın sokaklarında kanlı protestolar yoluyla iktidardan uzaklaştırmaya çalışır.


FAR CRY 6 ULTİMATE EDİTİON İNDİR, Far Cry 6 Ultimate Edition Full İndir - Far Cry 6 Ultimate Edition Türkçe Yama

Oyunun motoru, arsayı ilerleten görevlerdir ve bunlara çok sayıda görev ve isteğe bağlı etkinlikler eşlik eder. Bunların uygulanmasında, geniş bir cephanelikten yararlanarak ortadan kaldırdığımız Castillo'ya sadık askerler tarafından yönetilen düşmanlar tarafından engelleniyoruz. Beyaz silahlara ek olarak, kapımızın önünde partizanların gündelik nesnelerin yardımıyla değiştirdiği çok çeşitli tabancalar, tüfekler ve tüfekler var.

Düşmanlarla hem açık savaşta hem de sessizce başa çıkabiliriz, bu o kadar önemlidir ki, bize karşı sayısal ve teknolojik bir üstünlükleri vardır. Far Cry5'te olduğu gibi , yalnız bir geçişe mahkum değiliz. Çünkü kiralık Silahlar veya kiralık Fang'ların yardımını kullanabiliriz.



Far Cry 6 Ultimate Edition Minimum Sistem Gereksinimleri:

İŞLEMCİ:Intel Core i5-4460 3.2GHz
AMD FX-8350
İŞLETİM SİSTEMİ:7 64 kazan
VERİ DEPOSU:8 GB
Video kartı:AMD Radeon R9 390
NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
HDD:50 GB
Far Cry 6 Ultimate Edition İndir Far Cry 6 Ultumate Edition Türkçe Yama İndir
Kategoriler:
Benzer Oyunlar

0 comments: